Charlotte Juul

Charlotte Juul

Partner i Uddannelseskompagniet, Konsulent

Charlotte Juul er den inspirerende og rutinerede konsulent, der oser af overskud og energi, når hun er på.

Charlotte har hele sit arbejdsliv arbejdet med at flytte mennesker. I det multinationale 3M har hun styret store projekter igennem, når der skulle implementeres og arrangeres alt fra ny internetplatform over CRM system til kunde og personalearrangementer. I Uddannelseskompagniet har hun de sidste 10 år gjort en kæmpe forskel for de mennesker, der har været i nærheden af hendes kurser og uddannelser.

Det siger andre… 

Charlotte er bare fantastisk. Fra dag ét fangede hun mig – jeg bliver aldrig træt af den inspirator, hun er. Hun er god til at inddrage praksis i teorien på en humoristisk måde. Et stort forbillede for mig
– Mette Agerbo Pedersen, Management Assistant, Danfoss A/S

Jeg har lært mere af Charlotte på to dage, end jeg lærte på hele min voksenpædagogiske uddannelse. Jeg fik nogle redskaber, som er enkle og lige til at lære at bruge. Hun gav på meget saglig, ærlig og anerkendende vis, mundtlig feedback individuelt til os hver især. Jeg er mere bevidst om, hvor jeg kan noget og hvor skal jeg arbejde videre med mig selv omkring formidling for at blive en god underviser.
– Eva Severinsson, Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

 

Mikkel Norqvist

Mikkel Norqvist

Uddannelseskonsulent

Mikkel Norqvist er den energifyldte underviser, der allerede har skabt store resultater med sin indsats

Mikke Norqvist er Uddannelseskompagniets detail-specialist. Han skaber gejst og energi omkring lysten til at sælge. Du ved ikke, hvad målrettet betyder, før du har mødt Mikkel. Det er nemlig en erhvervsskade, Mikkel har med sig fra sin tid på det danske landshold i militær 5kamp. Mikkel bruger blandt andet sin baggrund som Officer-R i Forsvaret i sin undervisning. Det danner platform til arbejdet med ledelse og motivation hos medarbejdere for at skabe fælles resultater.

Det siger andre… 

 

Erik Juul

Erik Juul

Partner i Uddannelseskompagniet, Konsulent

Engagement og involvering er nøgleord i  Erik Juuls energifyldte kurser og foredrag.

Erik har sin pædagogiske og psykologiske basis fra sin læreruddannelse. Siden 1997 har han inspireret og hjulpet “et hav” af mennesker til bedre forståelse af sig selv og andre. Erik forstår at gøre det komplekse let tilgængeligt, så du med det samme kan bruge de værktøjer du får præsenteret.

Det siger andre…

“Jeg takker for kurset i sidste uge. Det var en stor oplevelse, jeg gør virkelig brug af de ting du underviste os i. Jeg ser frem til jeg en dag skal have dig som underviser igen.”
– Henrik Danner Nielsen, afdelingsleder Widex A/S

“Tak for to inspirerende dage.
Prøver at være fokuseret på, hvordan jeg taler med og til mine kollegaer og samarbejdsrelationer.”
– Jesper Olsen, DSB

Nanna Juul

Uddannelseskonsulent

Nana Juul er den kreative konsulent med solid akademisk balast – og det er IKKE kedeligt!

Nana er Certificeret coach og underviser på Copenhagen Business Academy. Hos Uddannelseskompagniet tager hun sig både af foredrag og er censor på vores coachuddannelser.

Det siger andre… 

 

Kristina Eriksen

Uddannelseskonsulent

Kristina Eriksen styrer de udfordrende processer i mål med stil.

Kristina er Certificeret coach og  hos Uddannelseskompagniet er hun med på de større opgaver, hvor hun vinder ved sin kombination af stor faglighed og personligt nærvær.

Det siger andre…