Vind kampen om detail-kunderne


 

  • Lær teknikken, der får kunderne til at lægge varer i kurven
  • Giv kunderne en service, der betyder, at de kommer igen og igen og igen
  • Rust jer mod webshopperne – tag kampen op på jeres egen hjemmebane

Vi skrædersyr vores salgspakker til netop dine sælgere.

Prøv at spørge næsten hvilket som helst menneske, hvad han/hun sætter pris på, når de handler: Blandt flere muligheder vil der altid være fokus på sælgerens evne til at være opmærksom, tilstede og vidende.

Vi skaber gennemsigtighed i jeres salgsprocesser
Sammen øger vi effektiviteten i jeres kundekontakt. I lærer enkle og klare teknikker, som lukker salget. Forløbet sætter fokus på den frygt, alle sælgere har og hvordan de minimerer den, og sælgerne går derfra med en kort og præcis salgstale målrettet det rette køn. Sælgerne får løbende salgs-coaching, hvor vi sætter et spejl op på deres egne sælgerevner.

Uddannelseskompagniets arbejde er først afsluttet, når vi sammen har nået disse mål. Kort sagt: Vi er først færdige, når vi ser resultaterne i jeres daglige arbejde.

Målrettet motivation
Mikke Norqvist er Uddannelseskompagniets detail-specialist. Han skaber gejst og energi omkring lysten til at sælge. Du ved ikke, hvad målrettet betyder, før du har mødt Mikkel. Det er nemlig en erhvervsskade, Mikkel har med sig fra sin tid på det danske landshold i militær 5-kamp. Mikkel bruger blandt andet sin baggrund som Officer-R i Forsvaret i sin undervisning. Det danner platform for arbejdet med ledelse og motivation af medarbejderne – for at skabe fælles resultater.

Mikkel har praktiseret og udbygget kompetencer indenfor ledelse og salg både i Forsvaret og udenfor hegnet, hvor han har opnået meget anerkendelse for sine resultater gennem ledelse og undervisning. Senest har han boltret sig i detailbranchen, hvor han har arbejdet med ledelse, salgseksekvering og feedback af og mellem medarbejdere.