Formidling


Personlig formidling med alt hvad seler og remme kan bære

Indstil kikkertsigtet på dit eget selvbillede som formidler med en intensiv træning. Du får masser af øvelse i at stå frem, for vi arbejder specifikt med hver enkelte deltagers behov og udviklingsområder..

Deltagere
Kurset er for dig, der ønsker større gennemslagskraft og sikkerhed, når du skal præsentere et emne for en større eller mindre gruppe mennesker.

Udbytte
På kurset får du præcis feedback på, hvordan du virker på andre og effekten af din kommunikation, du lærer at bruge dit kropssprog optimalt. Du arbejder med en planlægningsmodel, der tager højde for ALT omkring hvad ekstraordinær formidling er.

Kursusindhold
Når du formidler, har det afgørende betydning, hvordan du bruger din stemme og din krop. Krop og stemme siger nemlig meget mere end det egentlige indhold af din præsentation og din kommunikation. Det er her, din nervøsitet, forventningsangst og måske oven i købet din panik skinner mere eller mindre tydeligt igennem. Og det er her, du virkelig kan gøre en forskel.

Vi lægger vægt på praktisk og konkret træning af den enkelte deltager og kombinerer med understøttende teori.

Deltagerne “er på” med både improviserede og forberedte oplæg. OG der er masser af personlig feedback fra såvel underviserne som de andre deltagere.

Formålet er, at du hele tiden arbejder med at styrke dine fremskridt og får lyst til at arbejde videre med dine nye færdigheder – også efter kurset.

 

Ønsker du mere information om de skræddersyede kurser inden for formidling?

Kontakt os via mail